Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Ongestoord de feestdagen in? Meld je nu aan voor de januari tentamens / No worries during the holidays? Register now for the January exams

Het zou vervelend zijn als je na kerst en oud & nieuw erachter komt dat de aanmeldtermijn voor tentamens is verlopen. Deze sluit namelijk 14 kalenderdagen voor het echte tentamen. Handig dus om deze week nog even aan te melden en bewaar je tentamenticket goed. Je kunt je tot 3 werkdagen voor het tentamen ook weer afmelden.
Meer informatie over de tentamenregels vind je op www.examdesk.tudelft.nl
————————————————————–
It would be a shame when you find out after the holidays that the registration time for exams is expired. Up until two weeks prior to your exam you can register online via Osiris. Thus, it is advisable to register this week and keep your exam ticket with care. You can also un-register for exams up until 3 working days prior to the exam.
More information about the exam rules can be found at www.examdesk.tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft