Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Possible traffic problems Nuclear Security Summit 24 & 25 March

NSS

Het is al een aantal keer in het nieuws geweest: op 24 en 25 maart vindt in Den Haag de Nuclear Security Summit plaats. De veiligheids- en verkeersmaatregelen rond de top leiden tot verkeershinder in de regio. Lees hier meer over de bereikbaarheid tijdens de summit.

Geen zorgen, de TU Delft-campus en gebouwen zijn uiteraard gewoon geopend. Let wel op: het zou kunnen dat het openbaar vervoer in de regio onregelmatig rijdt.

Nuclear Knowledge Summit
Naast de regeringstop wordt een aantal officiële nevenevenementen georganiseerd. TU Delft is o.a. organisator van een onderdeel van de Nuclear Knowledge Summit.

———————————————————————————————————————

It has been in the news several times: on the 24th and 25th of March the Nuclear Security Summit will take place in The Hague. De security measures undertaken for this summit will lead to traffic problems in the region. See here for more information about traffic during the summit.

But no worries, the TU Delft-campus and buildings will be open as usual. Please be aware that the public transportation in the region might operate on an modified schedule.

Nuclear Knowledge Summit
Besides the governmental nuclear summit, several other official events will be organised. Among others, the TU Delft is organising a portion of the Nuclear Knowledge Summit.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft