Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Hoe wil jij wonen als student? / How do you want to live?

LMS

Wonen in Delft als student is een van de mooiste dingen die er is. Of misschien vind je het nog heerlijk om even thuis te blijven wonen. Om de huidige situatie en de behoeftes van studenten beter in kaart te brengen nodigen we je uit om de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting (LMS) in te vullen.

Van de beschikbaarheid van woonruimtes tot de grootte van de kamers: in de Landelijke Monitor Studentenhuisvesting kun je alles kwijt over wonen in Delft als student.

Je maakt bij deelname kans op een iPad Air (16GB) of iPad Mini retina (32 GB) t.w.v. € 479.

———————————————————————————————————————————————–

Living in Delft as a student is one of the best things in life, if we may say so. Or perhaps you’d rather stay with a friend of family outside of Delft. To better explore the current housing situation and student housing needs we invite you to fill out the Landelijke Monitor Studentenhuisvesting (National Monitor Student-housing, survey is in Dutch). From the availability of housing in general to the size of the rooms: in the LMS you can tell anything you want to share about living in Delft as a student.

You have a chance of winning an iPad Air (16GB) or an iPad Mini Retina (32GB) valued at € 479 when you fill out the questionnaire!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft