Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Denk mee over internationalisering in het hoger onderwijs

320px-The_world_flag_2006_svg

Ben jij naar het buitenland geweest voor je studie of een stage, of overweeg je om dat in de toekomst te doen? Denk dan met ons mee over internationalisering binnen het hoger onderwijs op het ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap (OCW) in Den Haag op dinsdag 15 april van 15:00-17:00 uur! OCW, het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) en de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) gaan graag het gesprek met je aan. Je kunt je aanmelden door voor vrijdag 11 april een mail te sturen naar iso@iso.nl of lsvb@lsvb.nl. Na afloop nodigen we je graag uit voor een borrel.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft