Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

16 mei 2014 Technisch Symposium ‘techneuten hebben de toekomst’

BSP_2014_banner_doek_07_100pr.indd

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Hoe ziet die wereld eruit na 2020? En welke rol speelt techniek hierin? En nog belangrijker: welke rol kan jij hier als techneut in spelen?

Op 16 mei vindt in Lijm&Cultuur in Delft de tweede editie plaats van het symposium ‘Beyond2020, techneuten hebben de toekomst’. Op deze inspirerende dag krijg jij de kans om samen met de academische wereld en bekende bedrijven te brainstormen over techniek in de toekomst. De dag wordt geopend met de Brainwave: een discussie tussen studenten en vertegenwoordigers uit politiek, bedrijfsleven en de culturele sector.

Na de lunch word je afhankelijk van je voorkeur ingedeeld in één van de zes verschillende Denktanks met de onderwerpen en bedrijven Transport (Schiphol), Gezondheid (Philips), Voeding (Unilever), Water (Royal HaskoningDHV), ICT (Atos) en Infrastructuur (Fugro). In deze denktanks bedenken de studenten, samen met hoogleraren en bedrijven, oplossingen voor toekomstige problemen in deze sectoren. Na een inspirerend verhaal van Hans de Jong, Directievoorzitter Phillips Benelux sluiten we de dag af met de Quiz “It’s not easy being green” door Joep van Deudekom (bekend van o.a. tv-programma’s ‘De Kwis’ en ‘How do they do it’).

Meer informatie en het online inschrijfformulier zijn te vinden op www.bedrijvenspiegel.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft