Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nuon Solar Team zoekt wereldkampioen (m/v)!

HansPeterVanVelthoven
De selectie voor het nieuwe Nuon Solar Team is begonnen. Het doel is duidelijk: de wereldtitel verdedigen tijdens de World Solar Challenge 2015 in Australië. Durf jíj de uitdaging aan?
Als lid van Nuna8 zal jij verantwoordelijk zijn om opnieuw de wereldtitel zonneracen naar Delft te halen. Je zal meer dan een jaar bouwen aan het grootste avontuur van je leven: het ontwerpen, bouwen, testen en racen van de snelste zonneauto ter wereld. In een team van ongeveer 13 studenten zal je optimaal moeten samenwerken om dit te bereiken. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die uitblinken in techniek, sponsoring, management, logistiek en PR.

Dus, ben jij geïnteresseerd in…
•    Een high-tech zonneauto ontwerpen, bouwen, testen en racen in Australië?
•    Een team top-studenten leiden richting de winst?
•    Met grote bedrijven samenwerken op het gebied van sponsoring, logistiek en PR?
•    Een geolied raceteam vormen?
•    Een race van 3,000 km dwars door de Outback van Australië?

Kom dan naar een van de interesseborrels op 6 en 8 mei vanaf 19:00 op ons kantoor (D:Dreamhal, Stevinweg 4).
Weet jij nu al zeker dat jij deze uitdaging aandurft? Solliciteer dan vóór 17 mei door je CV en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@nuonsolarteam.com. Als je al een voorkeur hebt voor één of meerdere functies, geef dit dan aan in je motivatiebrief.
Kijk hier voor meer informatie.

foto door Hans Peter van Velthoven

Comments are closed.

© 2011 TU Delft