Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Energy Club organizes Masterclass European Energy Policy

In the framework of the European elections the Energy Club organizes a masterclass  European energy policy on Monday, May 19th 15:00 – 18:30 Room A, TPM faculty.

With this masterclass the Energy Club wants to provide students with more insight into the European Energy Policy and what this policy means for the energy sector. In addition, they will provide the four speakers with fresh, open and innovative ideas of students.

The masterclass will cover Energy Policy both broad and specific. First, the institutional context of the European Union will be sketched and an overview of the European Energy Policy topics will be given. The main part of the masterclass will focus on the translation of EU policy to national policies, the role of research in policy development and applications of EU Energy Policy in industry. The guest speakers are the director of FOM, Ingo Bunzeck from ECN, Aart Dekkers (Ministery of Economics Affairs) and Martijn Groenleer, Assistant Professor of Public Policy at TPM faculty.

More information and the subscription can be found on the Energy Club website: http://energyclub.nl/events/upcoming-events/masterclass-european-energy-policy/

Comments are closed.

© 2011 TU Delft