Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

The TEDxDelft Award is Back

tedxdelftaward

Would you like to have the opportunity to speak at TEDxDelft 2015? This is your chance. The TEDxDelft Award offers students and PHD candidates a platform to share their idea (worth sharing). The award is not only a onetime event, but a complete track. Part of this track are several workshops to help participants develop their idea and their pitching skills. During the final the different pitches will compete for the award and a wildcard giving the winners the chance to spread their idea at TEDxDelft 2015: an event with an audience of over a thousand.

Interested? Check out our website for more information and hurry to our facebook for inspiration! Deadline is 5 June.

The TEDxDelft Award is an initiative of YES!Delft students and the official organization of TEDxDelft.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft