Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Academische Jaarindeling 2014-2015 gereed / Academic Calender 2014-2015 is ready

academic

In het huidige collegejaar 2013-2014 zijn we met de laatste maanden bezig. De zomervakantie is alweer in zicht. Iedereen gaat zo langzamerhand bezig met de planning voor het komend jaar, vandaar dat we je graag willen informeren over de nieuwe academische jaarindeling voor collegejaar 2014-2015. Je kunt hem hier vinden. Erg handig om te weten wanneer de eerste collegedagen en de vakantiedagen zijn.

Hoewel de indeling grotendeels hetzelfde is gebleven is een enkele wijziging belangrijk. Zo is de tussentoetsweek in het laatste kwartaal van het collegejaar 2014-2015 een weekje verschoven.

—————————————————————————————————————————————-

We have entered the final stretch of the 2013-2014 academic year and the summer holidays are almost upon us. Gradually, everybody is looking ahead to next year, so we are glad to inform you about the new academic calendar 2014-2015. You can find it here. It is very useful to know when the first lectures and holidays of the next academic year will take place.

Although the calendar has remained the same for most of the year, there are some important changes. For instance, the interim test week in the final quarter of the academic year 2014-2015 will now be a week later.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft