Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Student competition for Global Development

Are you a Dutch or foreign bachelor or master student studying in the Netherlands? Do you have an original and creative idea that contributes to more sustainable development in the world? Do you want to further develop your idea with experts in the field of international development and do you want to win a prize of 1500 euro per team member? Then join the Battle of Ideas!

Go to http://www.nwo.nl/ for more information!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft