Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Werk mee aan de circuitracer op waterstof! / Take part in the hydrogen powered circuit racer!

Print

Het Forze Hydrogen Electric Racing Team biedt de kans aan jou om mee te werken aan de circuitracer op waterstof. Lijkt dit jou wat? Kom dan naar onze interesse avonden op 10 en 11 juni om 20:00 uur in de D:Dreamhall, Stevinweg 4.

Forze Hydrogen Racing Team Delft is een waterstof raceteam dat zich focust op het promoten van waterstof als alternatieve brandstof door het bouwen van raceauto’s. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van de Forze VI. Deze circuitracer kan een vermogen leveren van 190 kW (260 pk) waarmee wij een topsnelheid van 220 km/h kunnen halen en versnellen van 0-100 in 5 seconden. In het nieuwe academisch jaar gaan wij deze auto verder ontwikkelen met als doel om het ronde record te verbreken voor waterstof elektrische auto’s op de Nürburgring Nordschleife.

Door je aan te sluiten bij Forze kan jij ervoor zorgen dat dit doel bereikt wordt.

Spreekt dit je aan en wil je graag meer weten? Kom dan naar onze interesse borrels op 10 of 11 juni om 20:00 uur. We zitten op Stevinweg 4 (de D:DREAMhal, gebouw 23), net achter Civiele Techniek. Meer informatie over de interesseborrels is te vinden op www.forze-delft.nl. Ben je deze dagen verhinderd? Stuur gerust een mail naar recruitment@forze-delft.nl.

———————————————————————————————————————-

The Forze Hydrogen Electric Racing Team offers you a chance to work on the circuit racer on hydrogen. Interested? Come to one of our interest drinks on the 10th and 11th of June at 20:00h in the D:DREAMhall, Stevinweg 4.

Forze Hydrogen Racing Team Delft is a hydrogen racing team that focuses on promoting hydrogen as an alternative fuel by building race cars. Currently we are developing the Forze VI. This racer can deliver a total power output of 190 kW (260 bhp) with which we reach a top speed of 220 km/h and accelerate from 0 to 100 km/h in 5 seconds. Next academic year we will continue developing with the goal to beat the lap record for hydrogen electric vehicles on the Nürburgring Nordschleife.

By joining Forze you can ensure that this goal is met.

Sounds interesting and want to know more? Come to our interest drink the 10th and 11th of June at 20:00h. We’re located at Stevinweg 4 (the D:DREAMhall, building 23), just behind Civil Engineering. More information can be found at www.forze-delft.nl. Not able to come the 10th or 11th? Send us an email at recruitment@forze-delft.nl.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft