Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

XXL opening hours from 1 to 14 August / XXL-openingstijden van 1 t/m 14 augustus

aankondiging xxl 495p EN

From 1 to 14 August 2014, the Library will once again have extra extra long opening hours: every day from 08:00 to 02:00.

XXL = two hours longer open

To meet the study needs of the TU Delft students, the Library is opened two hours longer than usual during the exam period. We call this the XXL opening hours. This way, you will be able to prepare for your exams every day from 08:00 to 02:00!

The Library, fully equipped

As usual, we have fully equipped the Library for a proper exam preparation during this XXL period. Whether you’re looking for a quiet place to study or prefer to mingle with other students; the entire Library is at your disposal.

Feel the need to relax? Try out one of our massage chairs, play a game of chess or enjoy your freshly brewed coffee at Coffee-Star.

Suggestions are welcome!

We strive to meet your study needs as much as possible. But if you think we’re lacking something, please let us know on our Facebook page or through library@tudelft.nl

—————————————————————————————————————————————————————–

Van 1 t/m 14 augustus 2014 is de Library weer extra extra lang open: elke dag van 08:00 tot 02:00.

XXL = elke dag twee uur langer open

Om aan de studiebehoeftes van de TU Delft studenten te voldoen is de Library is tijdens tentamenperiodes twee uur langer open dan normaal. Dit noemen we XXL-openingstijden. Zo kun je dus tijdens jouw hele tentamenvoorbereiding van 08.00 tot 02.00 bij TU Delft Library terecht.
Van alle gemakken voorzien

Ook deze XXL-periode is alles aanwezig om voor een goede tentamenvoorbereiding. Of je nu een stilteplek zoekt of juist liever tussen je medestudenten in zit; de gehele Library staat tot je beschikking.

Wil je even ontspannen? Neem gerust plaats in één van onze massagestoelen, speel samen een potje schaak of drink een kopje koffie bij Coffee-Star.

Suggesties welkom

We proberen altijd om onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op jullie behoeften. Mis je toch iets? Laat het dan gerust weten via onze Facebook-pagina of via library@tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft