Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Workshop VIA Water

Are you from:
Benin, Ghana, Mali, South-Sudan, Rwanda, Kenya or Mozambique ánd do you want to be a front runner in innovations?

Then VIA Water invites you at the:

WORKSHOP VIA WATER

When?
Thursday, 14th of August 2014 UNESCO-IHE, 10.45-14.00h

More information at: www.viawater.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft