Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Guess October’s Mystery Object in the Library contest

mystery object okt 2014

Wat is dit?
In de hal van de Library staat weer een ‘Mystery Object’ met prijsvraag. En deze keer is gastjurylid Lesley Robertson ook weer van de partij. De wedstrijd is geopend tot en met maandag 27 oktober 2014.

Weet jij het?
Doe dan mee met de prijsvraag! Gepensioneerd TU-wetenschapster en curator van het Beijerinck museum, Lesley Robertson (TNW), heeft het Mystery Object uitgekozen voor deze prijsvraag. Met haar vakkennis zal zij als gastjurylid de ingeleverde antwoorden beoordelen op juistheid, volledigheid en op de duidelijkheid van de bijbehorende uitleg. De winnaar krijgt een Dolce Gusto koffiemachine.

Wist je dat… de TU Delft een Beijerinck Museum heeft?
De afdeling Biotechnologie herbergt veel werk en instrumenten van de beroemde TU Delft professor Beijerinck en zijn leerlingen Van Iterson jr. en Kluyver, die ook welbekende Delftse microbiologen waren. Het kleine museum is niet open voor het algemene publiek, maar een deel kan online bekeken worden op www.beijerinck.bt.tudelft.nl

—————————————————————————————————————————————————–

What is it?
A Mystery Object with prize question is again on in the Library. And again, we have a guest jury member: Lesley Robertson. The contest is open until Monday 27 October 2014.

Do you know… ?
Then go ahead and enter the competition! Retired TU Delft scientist and curator of the Bijerinck museum, Lesley Robertson has chosen an object for this Mystery Object competition. As a guest jury member she will judge the answers with her expert knowledge on correctness, completeness and clarity of the explanation. The winner gets a Dolce Gusto coffee machine.

Did you know… the TU Delft has a Beijerinck Museum?
The Biotechnology department houses a lot of work and instruments from TU Delft’s famous microbiology professor Beijerinck and his pupils Van Iterson jr. and Kluyver, who were also renowned Delft microbiologists. The tiny museum is not open for the public, but a part of it can be found online at www.beijerinck.bt.tudelft.nl

 

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft