Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Studiereis YES!Delft naar Kopenhagen: Deadline 23/11!

CallToAction Facebook image

In december reist YES!Delft Students af naar Kopenhagen om meer te leren over hun start-up cultuur, en hoe deze van de onze verschilt. De reis zal bestaan uit bezoeken aan universiteiten, workshops bij incubators, cases van zowel YES!Delft als Kopenhaagse start-ups en nog veel meer.

De reis zal beginnen op 11 december rond 18:00; we arriveren weer in Delft in de ochtend van 15 december. Studenten worden geselecteerd voor een sollicitatiegesprek op basis van een motivatiebrief en CV. Kosten voor het evenement bedragen €150,- en bevatten de reis, accommodatie, activiteiten en een gedeelte van de maaltijden. De inschrijvingsdeadline is al op 23 november.

Meer informatie een aanmelden via aanmelder.nl/copenhagen.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft