Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Theaterproductie Getekend / Theatre production ‘Getekend’

Getekend is een theaterproductie over studenten in Delft tijdens de Duitse bezetting. TU Delft studenten organiseren en spelen dit stuk.

In mei 2015 spelen we vijf voorstellingen in het Auditorium. Het stuk is geïnspireerd op het boek ‘Loyaliteit in verdrukking’ van Onno Sinke. Reinier Noordzy (script), Albert van Andel (regie) en Jeroen van de Laar (toneelbeeld) vormen het professioneel artistiek team. Begin 2015 zijn de audities. In februari starten de repetities.

Geinteresseerd om als figurant of acteur deel uit te maken van deze productie? Mail dan naar audities@getekenddelft.nl

Andere vragen over GETEKEND? Mail naar info@getekenddelft.nl of bezoek onze facebookpagina. www.facebook.com/getekenddelft.

Getekend_nieuwsbericht

———————————————————————————————————–

‘Getekend’ is a theatre production about students in Delft during the German occupation. The piece is being organised and acted by TU Delft students.

We will be giving five performances in the Auditorium in May 2015. The inspiration for the play is the book, ‘Loyaliteit in verdrukking’, by Onno Sinke. Reinier Noordzy (script), Albert van Andel (director), and Jeroen van de Laar (set) make up the professional artistic team. Auditions will be held in early 2015, and the rehearsals get underway in February.

If you would like to take part, whether in a leading or supporting role, in this production, e-mail audities@getekenddelft.nl.

If you have any other questions about ‘Getekend’, send an e-mail to info@getekenddelft.nl.

Or visit our Facebook page: www.facebook.com/getekenddelft.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft