Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Vacatures bij het College van Beroep voor de Examens (CBE) en de Klachtencommissie ongewenst gedrag (KOG) voor studentleden

College van Beroep voor de Examens

Elke instelling van hoger onderwijs heeft een College van Beroep voor de Examens (CBE, art. 7.60 ev. Whw). De voorzitter, plaatsvervangend voorzitter en de overige leden en plaatsvervangend leden van het CBE van de TU Delft worden benoemd door het College van Bestuur. Met inbegrip van de voorzitter bestaat het CBE uit drie leden en drie plaatsvervangend leden, waaronder een studentlid en een plaatsvervangend studentlid.

Het College van Bestuur zoekt voor het CBE van de TU Delft:

  • (plv.) studentleden

De benoeming van de (plv.) studentleden van het CBE is in principe twee jaar. Na deze periode is het lid opnieuw benoembaar.

Het CBE oordeelt onder meer over beroepen ingesteld tegen beslissingen:

  • van examencommissies en examinatoren;
  • inzake vaststelling van het aantal behaalde studiepunten;
  • inzake bindend studieadvies;
  • omtrent toelating masteropleidingen;

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de secretaris van het CBE, mw. mr. S.M. Odekerken, 015-2788377.

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u voor 5 januari 2015 richten aan het College van Bestuur, Postbus 5, 2600 AA Delft of per e-mail aan s.m.odekerken@tudelft.nl.

Klachtencommissie ongewenst gedrag

De TU Delft heeft een Klachtencommissie ongewenst gedrag (KOG) voor de behandeling van klachten over ongewenst gedrag binnen de TU Delft.

De voorzitter, plaatsvervangend voorzitter en de overige leden en plaatsvervangend leden van de KOG van de TU Delft worden benoemd door het College van Bestuur. Met inbegrip van de voorzitter bestaat de KOG uit drie leden en drie plaatsvervangend leden, waaronder een studentlid en een plaatsvervangend studentlid.

Het College van Bestuur zoekt voor de KOG van de TU Delft:

  • (plv.) studentleden

De duur van de benoeming van de (plv.) studentleden van de KOG in principe drie jaar. Na deze periode is het lid opnieuw benoembaar.

De KOG oordeelt onder meer over klachten die betrekking hebben op ongewenst gedrag. Hieronder wordt verstaan gedrag van een werknemer of student dat relatie heeft met werk of studie aan de Technische Universiteit Delft en dat psychische of fysieke schade toebrengt aan een andere werknemer of student en dat maatschappelijk en objectief gezien ook als ongepast, hinderlijk, kwetsend, bedreigend of onacceptabel wordt gezien, waaronder en zoals nader omschreven in de gedragscode: (seksuele) intimidatie, discriminatie, agressie en geweld, bedreiging, pesterij en roddel.

 

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de secretaris van de KOG, mw. mr. A.G.K. Dibbet, 015-2787687.

 

Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae kunt u voor 5 januari 2015 richten aan het College van Bestuur, Postbus 5, 2600 AA Delft of per e-mail aan a.g.k.dibbet@tudelft.nl.

 

 

 

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft