Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Maak deel uit van het Human Power Team / Human Power Team is hiring

Word deel van het team en ontwikkel de snelste fiets ter wereld! Op dit moment zijn we op zoek naar zowel fulltimers als parttimers (vanaf 10 uur per week) om een aantal vacatures in te vullen, zowel op technisch niveau als in het management. Lijkt jou dit wat? Meld je dan nu aan door een korte motivatie naar info@hptdelft.nl te sturen!

Over het Human Power Team

Human Power Team Delft & Amsterdam is opgericht in 2010 met als doel het breken van het wereldsnelheidsrecord voor mensaangedreven voertuigen. Hiertoe ontwikkelen en racen studenten van de Technische Universiteit Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam bijzonder aerodynamische ligfietsen.

In september 2013 werd ambitie realiteit, toen Sebastiaan Bowier een topsnelheid van 133,78 km/u bereikte in de VeloX 3, tijdens de World Human Powered Speed Challenge in Battle Mountain (Nevada, V.S.). Tot op de dag van vandaag blijft Bowier de snelste op eigen kracht aangedreven mens op aarde, ooit!

Op dit moment is het team druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe wereldsnelheidsrecordpoging, die plaats moet vinden tijdens de World Human Powered Speed Challenge, september 2015. Dit is een buitengewoon multidisciplinaire uitdaging: de technologische ontwikkelingen van de VeloX V (de vijfde en snelste iteratie in onze high-tech lijn van racemachines) vinden plaats aan de TU Delft, terwijl de VU Amsterdam rennerselectie en –training verzorgt. Deze nauwe samenwerking maakt ons uniek onder de studententeams. Wij kunnen harder!

WHPSC

————————————————————————————————————–

Join the team and develop the fastest bicycle on earth! We are looking for both full- and part timers (starting at 10 hours a week) to fill in a couple of jobs on the engineering level but also for management. Interested? Apply now by sending a short motivation to info@hptdelft.nl!

About the Human Power Team

Human Power Team Delft & Amsterdam was founded in 2010 with the objective to break the world speed record for human powered vehicles. For this purpose, students from Delft University of Technology and VU University Amsterdam develop and race highly aerodynamic recumbent bicycles.

Ambition became reality in September 2013, when Sebastiaan Bowier reached a top speed of 133.78 km/h in the VeloX 3, during the World Human Powered Speed Challenge in Battle Mountain (Nevada, U.S.). This is the fastest any human being has travelled solely on its own power, ever!

At this moment, the team is busy preparing a new world speed record attempt, which is planned for the World Human Powered Speed Challenge in September 2015. This is a truly multidisciplinary challenge: the technological developments of the VeloX V (the fifth and fastest iteration in our high-tech line of racing machines) are being taken care of at TU Delft, while the VU Amsterdam provides driver selection and training. This close collaboration makes us unique among the student teams.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft