Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Sport: Lezing door Erben Wennemars (event in Dutch)

netpresenter_Erben Wennemars_landscape

Wie kent hem niet; de enthousiaste, ambitieuze, energieke Erben Wennemars. Zijn enthousiasme en toewijding zijn altijd zichtbaar geweest op het ijs; jarenlang domineerde hij het langebaan schaatsen.

Dankzij zijn oneindige doorzettingsvermogen werd hij maar liefst tweevoudig wereldkampioen sprint en meervoudig wereldkampioen op de 1000 & 1500 meter en in de ploegenachtervolging.

Op dinsdag 10 februari geeft Erben een lezing waarin hij zijn ervaringen zal delen en waarbij hij vooral zal ingaan op zaken als persoonlijke ontwikkeling, intrinsieke motivatie en het opzoeken en verleggen van je grenzen.

Lees hier meer over Erben en de lezing.

Dinsdag 10 feb,19:00, @Culture, €0,- (Nederlands gesproken)

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft