Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Eind februari geen treinverkeer Delft CS / Disruption to trains at Delft Central Station in late February

Eind februari geen treinverkeer Delft CS

Reis je regelmatig met de trein richting de TU Delft? Houd er dan rekening mee dat er van zondag 22 februari t/m vrijdag 27 februari geen treinen tussen Den Haag, Delft en Schiedam rijden. Ook goed om te weten: het nieuwe busstation aan de voorkant van het station wordt op 15 februari in gebruik genomen.

Het is de bedoeling dat na deze werkzaamheden, op zaterdag 28 februari 2015, het nieuwe ondergrondse station en de nieuwe stationshal van Delft geopend worden en de eerste reizigerstrein door de nieuwe spoortunnel rijdt.

Wat betekenen de werkzaamheden voor mij?

In de periode dat er geen treinen rijden, zet de NS bussen in. Daarnaast kun je omreizen via Gouda of kiezen voor de Intercity Direct of Randstadrail / lijn E. De bussen die de NS inzet om de treinreizigers te vervoeren tussen Den Haag, Delft en Schiedam, vertrekken overigens wel van de achterkant van het station. De reguliere lijnbussen rijden vanaf 15 februari aan de voorkant.

De NS en Prorail geven het advies dat je het beste – vanaf 10 dagen voor vertrek – kan bekijken wat de werkzaamheden voor jou betekenen. Dat kan op www.ns.nl/treinverkeerdelft. Meer weten over het gehele project, kijk dan op www.spoorzonedelft.nl en www.prorail.nl/vernieuwing.

trein

————————————————————————————————————————————————–

Disruption to trains at Delft Central Station in late February

If you regularly travel by train to TU Delft, please note that there will be no trains running between The Hague, Delft and Schiedam from Sunday 22 February until Friday 27 February. You should also note that the new bus station in front of the station will open on 15 February.

If all goes to plan, when the work has been completed on Saturday, 28 February 2015, the new underground station and the new Delft station hall will open and the first passenger train will use the new railway tunnel.

What impact will the work have on you?

Dutch Railways (NS) will provide buses during the period when there are no trains. You can also take an alternative route via Gouda or travel by Intercity Direct or Randstadrail/line E. You should also note that the replacement buses provided by NS to transport passengers between The Hague, Delft and Schiedam will depart from the rear of the station. From 15 February, the regular buses will depart from the front.

NS and Prorail recommend that the best option is to check out – from 10 days before departure – what impact the work will have on you. You can do this online on the NS website. You can find further information about the entire project at www.spoorzonedelft.nl and www.prorail.nl/vernieuwing (in Dutch).

Comments are closed.

© 2011 TU Delft