Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Is your Bachelor Paper Worth €2,500? Compete for the UfD-Damen Bachelor Awards!

ufd damen bachelor award

Damen Shipyards and the Delft University Fund (UfD) are rewarding exceptional bachelor work at the Delft University of Technology. Since 2014, Damen grants € 12,500 to the creators of five excellent bachelor papers, €2,500 for each winning paper.

Read more on the Delft University Fund website.

——————————————————————————————————————————–

Het Universiteitsfonds Delft (UfD) en Damen willen excellent werk verricht in de bachelor belonen. Ieder jaar wordt er in totaal 12.500 euro toegekend ter bevordering van innovatieve technologie aan de Technische Universiteit Delft. Het bedrag zal uitgereikt worden aan studenten van de Technische Universiteit Delft die – individueel of in teamvorm – een uitmuntend bachelor eindverslag hebben geschreven. Per jaar worden vijf awards ter waarde van 2.500 euro toegekend.

Lees verder op de website van het Universiteitsfonds Delft.

 

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft