Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

De Kleine Consultant Delft zoekt nieuwe consultants

Infoavond poster

De Kleine Consultant is de eerste non-profit strategie consultant volledig gerund door studenten. We geven strategische advies aan iedereen die het nodig heeft en bieden studenten met talent en ambitie een gestroomlijnd ontwikkelplatform aan. Geïnteresseerd? Ben jij ouderejaars (>90ECTS), analytisch, ondernemend en wil je maatschappelijk betrokken zijn?

Kom dan langs bij onze informatieavond op 26 februari om 19:30 uur in de blauwe zaal van de TU Delft Library, Prometheusplein 1. Meld je aan via facebook en per e-mail naar delft@dekleineconsultant.nl Voor extra informatie kun je ook terecht op onze website: www.dekleineconsultant.nl

Sollicitatie deadline: 18:00; Zondag 1 maart 2015

Comments are closed.

© 2011 TU Delft