Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Doe mee aan de masterclass van de nieuwe cultural professor Thom Hoffman

RTEmagicC_CP2015_Thom_Hoffman_jpg

Doe mee aan de masterclass van de nieuwe cultural professor Thom Hoffman! Kies een onderwerp dat dicht bij jou zelf ligt: waargebeurd of fictie, persoonlijk of juist objectief-wetenschappelijk, actueel of historisch. Laat ons in foto’s, video of tekst twee of meer perspectieven van jouw onderwerp zien. Laat Thom Hoffman zien en horen hoe creatief en geïnspireerd je bent en stuur je inzending als video, foto’s of tekst. Wees er snel bij want vol is vol!

Wacht niet te lang en meldt je aan vóór 24 mei a.s.!  

Lees meer over de nieuwe cultural professor op www.tudelft.nl/cp2015  of ga gelijk naar de informatie over de masterclass (link naar pagina).

————————————————————————————————————————————————–

This Autumn Thom Hoffman is the new ‘Cultural Professor’ at TU Delft. The official language of this cultural programme is Dutch, so more information is available in Dutch on the website www.tudelft.nl/cp2015.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft