Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Science Online Leiden | Unconference 3.0

scienceonlineleiden-logo

Op 28 mei 2015 organiseert ScienceOnlineLeiden een vrolijke Unconference met workshops en kennissessies over innovatie in web en wetenschap in de breedste zin van het woord. Het thema van deze Unconference is 3.0, oftewel de versmelting van online en offline media.

Kom luisteren naar Thomas Hendriks -de hoofdredacteur van Quest- die vertelt wat zij online en offline doen om wetenschap leuk te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Boekhistoricus en blogger Erik Kwakkel laat zien dat sociale media ook al bestonden in de Middeleeuwen en vertelt hoe hij sociale media inzet om zijn kennis te delen. Leer hoe je uit je filter bubbel kan komen, hoe je een mooie science infographic maakt of praat mee over de Wetenschapsagenda 2015. En leer natuurlijk vooral veel mensen kennen!

ScienceOnline Leiden is een open community over wetenschap en online communicatie en verbindt wetenschappers, journalisten, studenten, docenten, kunstenaars, museummedewerkers en sciencefans

Bekijk het volledige programma op http://leiden.scienceonline.com/activiteiten/unconference-3.0 en koop meteen je ticket voor de Unconference 2015. Wees er snel bij, want op = op!

Tijdstip: 28 mei 2015, 13.00-17.15 uur
Locatie: De Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, 2312 NR Leiden
Toegang: €19,50 (voor studenten slechts €9,50)

Blijf op de hoogte via:

–        http://leiden.scienceonline.com

–        Facebook: https://www.facebook.com/ScienceOnlineLeiden

–        Twitter: @scioleiden en #scio071

Comments are closed.

© 2011 TU Delft