Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Theatre show ‘Getekend’ – May 19-23

[youtube width=”600″ height=”344″]https://www.youtube.com/watch?v=np5xCIfgVbo[/youtube]

This week, on May 20, the show “Getekend” (Signed) will be performed in the auditorium. The last theatershow “Carmen” was completely sold out, and the ticket sales for “Getekend” are going fast.

The cast has three professional actors from well known plays like “Soldaat van Oranje” (Soldier of Orange). Together with an enthusiastic group of student-actors they will perform a play about life as a student in Delft during WW2. Curious for more? Check out the trailer on Facebook, Youtube, and the website.

For internationals, subtitles are shown during the play.

————————————–

 

Deze week, op 20 mei, gaat Theaterproductie ‘Getekend’ in première en de kaartverkoop gaat hard. De vorige grote theaterproductie ‘Carmen’, die ook in het auditorium plaatsvond, was compleet uitverkocht!

De cast kent drie professionele acteurs, dit zijn Sven Bijma; bekend van ‘Soldaat van Oranje’ en ‘Mightysociety 8’, Melissa Drost; ook bekend van ‘Soldaat van Oranje’ en ‘De Tweeling’ en acteur Viktor Griffioen; onder andere bekend van ‘Orkater’. Zij zullen invulling geven aan de hoofdrollen van het stuk, te midden van een enthousiaste groep student-acteurs. Nieuwsgierig geworden? De trailer is te zien op Facebook, Youtube en de website.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft