Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Hundreds of students at Honours Programme Delft Open Air Movie Night

HPD BuitenbioscoopHPD Buitenbioscoop 2

Great success! Hundreds of students enjoyed an award winning movie about the life of Stephen Hawking last Tuesday evening. They sat on the roof of the library with blankets and food brought from home, it was an awesome night.

Want to be part of the next Open Air Movie Night? Keep an eye on the Honours Programme Delft Facebook page for upcoming dates.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft