Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Final regular exam period – Don’t forget to register

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taking exams this last regular exam period of the collegiate year? Don’t wait with your exam registration, do it now!

If you’re reading this via Blackboard or the TU Delft website, go ahead and register for your exams right away. This is possible up to two weeks prior to your exam. See www.examdesk.tudelft.nl for more information.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft