Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Extra bericht – Studiefinanciering tijdens je Master

Voor TU Delft studenten die nu in hun 3e of 4e jaar van inschrijving in het hoger onderwijs zitten is het volgende van belang.

Wil je nog dit collegejaar starten met je masteropleiding en hier in het volgend collegejaar mee doorgaan? Je kunt nog onder het oude stelsel van studiefinanciering vallen als je vóór 1 augustus een verzoek tot masterinschrijving voor dit collegejaar hebt gedaan via Studielink.

Wat is hiervoor nodig?

Dien zo snel mogelijk, uiterlijk 31 juli, een verzoek tot inschrijving in via Studielink voor je masteropleiding in het studiejaar 2014-2015 per 1 augustus (zo val je nog in het oude stelsel) én het studiejaar 2015-2016 per 1 september (zo kan je ook fijn doorstuderen).

Zorg ervoor dat je laatste studieactiviteit van je Bachelor programma (tentamen, hertentamen of indienen afstudeerproject) plaatsvindt vóór 1 augustus. Je moet deze studieactiviteit natuurlijk succesvol afronden, maar het is niet erg als je je cijfer pas later weet. Dit cijfer wordt namelijk met de datum van de activiteit in het systeem genoteerd. Aanvragen van je Bachelor eindexamen doe je zelf. Hoe en waar je dit doet vind je op de website van je faculteit.

Let op: je inschrijving voor je Master kan alleen worden voltooid als je ook daadwerkelijk je Bachelor succesvol hebt afgerond in juli! Mocht je dit niet zijn gelukt dan wordt je verzoek tot inschrijving in Studielink gewoonweg niet geaccepteerd. Verder moet je natuurlijk voldoen aan de toelatingsvoorwaarden van de masteropleiding en aan de betalingsverplichtingen hebben voldaan.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft