Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Right on schedule!

It was quite a puzzle this year to schedule all the lectures for 2015-2016 with the growing student numbers. But we succeeded! However, in order to schedule everything the TU Delft will make use of the Pathe Cinema and the auditorium more often. Occasionally, ascending lecture halls will be used for exams and for some lecture series different rooms are going to be used. On campus the work on structural solutions for more lecture space continues with effort and good cooperation between the University Services and the Faculties involved.

Het was een uitdaging om het rooster voor komende academisch jaar rond te krijgen met de groeiende studentenaantallen. Maar het is gelukt!
Daarvoor is het wel nodig dat de Pathe bioscoop en het auditorium meer wordt ingezet, dat oplopende zalen soms moeten worden ingezet voor tentamens en dat gedurende de reeksen niet altijd dezelfde zaal kan worden gebruikt.
Er wordt op de campus hard gewerkt aan structurele oplossingen in goede samenwerking tussen de ondersteunende diensten en de betreffende faculteiten.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft