Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Re-Enrolment 2015-2016 Academic Year

Have you registered for academic year 2015/2016 yet? Make sure you are fully registered before September 1st, 2015, because enrolment after September is not possible and retroactive registration is prohibited by law.

For a completed enrolment it is necessary to arrange the payment of the tuition on time. Please make sure that you confirm your digital authorization. See our website for more information. You can check the status of your registration in Studielink under ‘My Enrolments’.

1 comment

© 2011 TU Delft