Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Introduction meeting Kurzweil text-to-speech software for students

Do you suffer from dyslexia or do you have trouble focussing on texts? The text-to-speech software from Kurzweil has helped countless students at TU Delft and might be a good help for you when studying.

On August 24, from 11:00 to 12:00, there will be a demonstration of the possibilities of Kurzweil software. The programme enables you to hear your study material directly from text. It can also help you write texts yourself, for instance in Dutch or English.

If you’d like to attend the Kurzweil Software demonstration at TU Delft, send an e-mail to functiebeperking@tudelft.nl.

For more information about studying with a dissability at TU Delft, check out www.functiebeperking.tudelft.nl

 

1 comment

© 2011 TU Delft