Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

OWEE 2015 and Introduction Programme beat the rain!

IMG_20150817_144218206_HDR

The OWEE 2015 has officially started. Despite the rain, the new students had a great first OWEE day with many fun activities. The students visited the colorful stands on the ‘infomarkt’ with umbrellas in their hands and enjoyed the music in the background. The theme this year is ” This is your moment”. The OWEE has added some new events to the programme: cabaret, an open air cinema night and a backstage campus tour. TU Delft expects to welcome more than 4,000 new enthusiastic bachelor and master students.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft