Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Beleef Science & Tech tijdens KIJK Live! in Science Centre Delft

Hét spraakmakende event KIJK Live! over wetenschap en technologie, georganiseerd door de makers van KIJK, komt op 22 oktober naar Delft. KIJK Live! verlegt je horizon met een avond vol met fascinerende onderwerpen en experts uit de wereld van wetenschap en technologie.

Begin de avond met een gratis bezoekje aan het Science Centre zelf, vanaf 19:00 uur krijg je een intrigerend kijkje in de ‘onderzoekskeuken’ van TU Delft. Schuif vervolgens om 20.00 uur aan bij het sprekersprogramma met onder andere:

  • Natuurkundige Laura van der Schaaf legt uit hoe het experiment “Virgo” zoekt naar ‘rimpels in de ruimtetijd’ (oftewel gravitatiegolven).
  • Hoogleraar dierenecologie Liesbeth Sterck verteld over het agressieve gedrag van apen en hoe dit relateert aan onze menselijke aard.
  • Sterrenkundige Frans Snik die vertelt over het project iSPEX. Hij zal laten zien hoe iedereen met zijn eigen telefoon kan meten hoeveel schadelijke fijnstof er in de lucht zit.

Natuurlijk zal de science & tech mini subquiz deze avond niet ontbreken. De winnaar zal naar huis gaan met een echte KIJK goodiebag. Na 22.00 uur is er gelegenheid voor naborrelen samen met de redactie van KIJK en de sprekers.

Interesse? Toegang is gratis na aanmelding! Stuur een mail naar info@kijkmagazine.nl met als titel ‘Kijk Live! Delft’ en vermeld in het bericht de naam/namen van de bezoeker(s).

Comments are closed.

© 2011 TU Delft