Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

TU Delft last-minute: reis naar Ghana deze zomer

NBC2016 Flyer NL-1

Waar ga jij heen deze zomervakantie? Zoek niet verder: met de New Business Challenge van 2016 heb jij in één keer een awesome zomervakantie in Ghana! Alleen voor ondernemende studenten die graag willen samenwerken met o.a. Tony Chocolonely en Waka Waka.

Nu de economie van ontwikkelingslanden steeds meer op eigen benen komt te staan, beweegt de relatie met Nederland van een ondersteunings- naar een onderhandelingsrelatie. Om de mogelijkheden van deze handel volop te benutten, is de Business Challenge ontwikkeld. Hierbij gaan jonge studenten van beide landen een maand lang samen aan de slag om te brainstormen over duurzame handelsverdragen. In ruil voor deze inzet en betrokkenheid wordt de reis en het verblijf in Ghana geheel vergoed!

Voor de challenge komen de Ghanese studenten eerst naar Nederland. Vervolgens gaan de Nederlandse studenten naar Ghana. Aan het eind van de periode in Ghana worden de ideeën gepresenteerd aan de ambassade. Een overzicht:

  • 20 mei: inschrijfdeadline
  •  3 juni: kickoff
  • 30 juni: voorbereidende workshop
  • 8-18 juli: Ghana studenten in Nederland
  • 27 juli – 6 augustus: Nederlandse studenten in Ghana

Bedrijven die meedoen zijn Tony Chocolonely, Waka Waka, Safisana, Maxim Nyansa, Landmapp en Koudijs. Experts van deze bedrijven zullen ondersteuning bieden tijdens de challenge. Overtuigd? Schrijf je in vóór 20 mei. Kijk voor meer informatie op www.newbusinesschallenge.nl!

NBC2016 Flyer NL-2

Comments are closed.

© 2011 TU Delft