Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Limited network access during the ICT maintenance weekend

Naamloos 2The university has planned a new ICT maintenance weekend on 26 and 27 November. Due to this, you might experience some trouble with the wireless network. Remember to bring your network cable to stay connected, since the wired network will be working fine.

Unfortunately those of you working and studying in the TPM building will be unable to access the university network all day on Saturday, because the wired connections will be replaced.

So when you have planned to study or work at the university this weekend, bring your network cable and do not use the TPM building! When you experience problems or in case of an emergency, call +31 15 2781226

A broader interest in the ICT maintenance activities? Or you’d like to be kept up to date about maintenance work and possible disruptions? More info here clickety-click.

 

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft