Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

TU Delft Vlog #7 online – relive the holidays

Welcome back to TU Delft y’all. It’s a regular Winter Wonderland on campus right now, pretty neat.

Vlog #7 by our TU Delft vlogger Hugo is here! A nice way to forget about the world and see Hugo fall on his face a couple of times. Check it out bellow and don’t forget to subscribe to TU Delft Vlogs on Youtube. That way you’ll never miss all the cool stuff. Ever again.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft