Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

The answer to your Math and Mechanics struggles

It must sound familiar.. math and mechanics struggles. Don’t worry, you are not the only one! And because the TU Delft is aware of the difficulty of these subjects, extra tutoring is organised in the Library. So when you’re having some questions about math or mechanics while studying, or even when you are just stuck on one particular assignment, do not hesitate and visit the helpdesk in the University Library! It is opened every monday till thursday from 13.00-17.00 between January 18 and February 1 in Project Room Europe.

MM helpdesk

 

Save

Save

Comments are closed.

© 2011 TU Delft