Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

De ultieme kans na je afstuderen

Wat ga jij doen als je klaar bent met je bachelor of master? Misschien heb je wel een tussenjaar gepland, even pauze. Of je hebt je droombaan gevonden en je kunt niet wachten om te beginnen! Maar heb je wel eens overwogen om door te studeren of onderzoek te doen aan een universiteit of instituut in het buitenland? Meld je vóór 1 maart aan voor een beurs van het VSB fonds! Met een VSB beurs bepaal je zelf wat je gaat doen, waar dat is en waarom dan wel. Je kan tot wel 10.000 euro ontvangen.

Het VSB fonds stelt in 2017 twee beurzen beschikbaar aan studenten van de TU Delft die de ambitie hebben om zichzelf verder te ontwikkelen. Het geld wat je uiteindelijk krijgt, hangt af van je studieplan en de bijbehorende begroting. Specifiekere informatie over de voorwaarden en aanmeldprocedure vind je op de website van het VSBfonds. Je kunt ook altijd contact opnemen met het Central International Office.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft