Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

‘De Student Kiest’, Lijsttrekkersdebat in de Aula

Het duurt niet lang meer, zo ongeveer nog 6 weken, en dan is het 15 maart. Tijd om weer vol goede moed op stap te gaan met je stempas en gebruik te maken van je kiesrecht. Maar weet jij eigenlijk al wat je gaat stemmen? Het hoger onderwijs zal weer hoog op de politieke agenda staan, maar welke standpunten vind jij belangrijk?

Studentenbonden, -verenigingen, hogescholen en universiteiten vanuit het hele land hebben de handen ineen geslagen. Op 13 februari van 16.30-17.30 worden in het auditorium in onze Aula de grote lijsttrekkers uitgedaagd om in debat te gaan met hun tegenstanders in hét lijsttrekkers debat over hoger onderwijs ‘De Student Kiest’.

Meld je hier aan voor het verkiezingsdebat.

Lijsttrekkers_650_325

Save

Comments are closed.

© 2011 TU Delft