Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Delft Hyperloop Team: next stops

Delfthyperloopliggendeschermen-(2)

One month after winning the Hyperloop Pod competition at SpaceX, the Delft Hyperloop team already started preparations for the next competition, summer 2018. TU Delft’s youngest dreamteam wants to make the pod faster, more efficient and more stable in order to stay ahead of their big competitors, such as MIT and ETH Zurich. They are also exploring the possibilities to realize the Hyperloop concept. What challenges lay ahead when making the Hyperloop a reality?

In the meantime, our pod is already doing a lot of travelling. From the festive reception ceremony last week at the Ministry of Economic Affairs to a large technique conference next month in Paris, and many more to come. But first, it’s next stop is the TU Delft. Want to participate full time or part time in the new Delft Hyperloop team 2017-2018? Apply with interest, part-time/fulltime and CV before March 10th to newteam@delfthyperloop.nl, so we may invite you to the interviews!

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft