Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

VR Design Project: start creating your own world

VR DEsign Project

VR is something that’s been around since the mid 80’s, but technology always seemed to hold it back. Now, the technology of smartphones has finally brought the incredible potential of VR within reach. We’re in the midst of a virtual reality revolution. By joining one of our weekly VR Design Project, you can create and experience your own Virtual Reality!

Starting from the 8th of March, until the 5th of April, the VR Design Project will take place on the ground of S&C Centre. Whether you have experience with design or VR or you have never even put on some VR goggles, join us and create your own new VR app, game or even a new amusement park. You will have the opportunity to meet people, discuss ideas, and start working together during these weekly walk-in evenings on creating the newest VR Design.

With tools like Google TiltBrush and KODON, and experienced VR designer help, this project is just too challenging to not join. Find out more at sc.tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft