Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Meer weten over autisme? Vanavond met Filemon in Delft

Vanavond ‘Jong en Aut’ in Delft, met Filemon Wesselink. In het kader van de NVA autisme week is er op 6 april in Delft aandacht voor autisme. Er zijn workshops, lezingen, een informatiemarkt en er is een documentaire over autisme. Ervaringsdeskundige  Filemon Wesselink maakt zijn opwachting in Delft.


Van alles wat

Iedereen wil er bij horen en als het even kan zijn dromen waar maken. Hoe eerder autisme wordt herkend des te groter de kans dat iemand met autisme zich goed ontwikkelt en een volwaardige plek in de samenleving vindt. Wil jij

  • meer weten over autisme?
  • kansen en mogelijkheden met autisme ontdekken?
  • meepraten over autisme of je ervaringen met autisme delen?
  • bijdragen aan een autisme-vriendelijke samenleving?

Kom dan 6 april naar Filmhuis Lumen of GGZ-Delfland. Iedereen is welkom.
Life, Animated
In Filmhuis Lumen draait om 16.00 uur en om 19.30 uur de documentaire Life, Animated; een film over de ontwikkeling van de autistische Owen, die alleen via Disneyfilms blijkt te kunnen communiceren.  Speciaal voor mensen met autisme is de matineevoorstelling een prikkelarme filmvertoning. Reserveren kan via www.filmhuis-lumen.nl

Samen kom je verder

Bij GGZ-Delfland kan je van 16.00 – 21.00 uur kiezen uit verschillende activiteiten.

  • Bezoek de informatiemarkt
  • Volg een workshop of lezing. Wethouder De Prez licht bijvoorbeeld zijn visie over een autismevriendelijk Delft
  • Ga in gesprek over wat belangrijk is voor jou en leer van elkaar

Praat mee met Filemon

Om 20.00 uur spreekt Filemon Wesselink uit eigen ervaring. In het televisieprogramma het is hier autistisch’ onderzocht hij de vele facetten van autisme en ontdekte dat hij zelf ook een vorm van autisme heeft. Als ervaringsdeskundig presentator zal hij  discussieleider zijn van een forum met andere ervaringsdeskundigen en professionals.

Aanmelden en meer informatie
Meer informatie vindt je op www.autismeweek.nl of www.delftvoorelkaar.nl . Meld je aan via administratie@delftvoorelkaar.nl

Het Delftse programma in de autismeweek wordt mogelijk gemaakt door het AIC-Delft, TU Delft, Filmhuis Lumen, GGZ-Delfland, gemeente Delft en Delft voor Elkaar.

Save

Save

Save

Save

Comments are closed.

© 2011 TU Delft