Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

There is no such thing as over-engineering

Alumni from the DUT09, DUT10 and DUT11 year have the tradition to gift each other hand made presents for each member’s graduation from the TU Delft. Over time, these gifts became “slightly” over-engineered. This ‘Settlers of Catan’ board game is their latest creation.

The game is milled out of solid aluminium and completely DUT-themed with carbon, aluminium, bremsenspritz, structural adhesive and cable ties instead of the regular resources. Next to that it has 3D printed, magnetic car parts that snap into place instead of streets, settlements and cities.

This article was posted online by FSteam on facebook.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft