Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Campus Run: Run through your faculty for charity


Would you like to run over the campus for charity? Well, this is your chance!

At the 7th of June, the CampusRun will be organized, and the theme is: The Faculty Edition. This means that you can run 1.75 km, for the 175th anniversary of the TU Delft, 5 km or 10 km THROUGH the faculties, you’ll see more of the campus than ever before! All of the registration fee will go to the charity Stichting Bewegen Tegen Kanker, this charity provides movement programs and movement outings for people with cancer. We want to raise as much funds as possible!
Register yourself quickly as runner or volunteer at www.campusrun.nl/en!

Save

Save

Comments are closed.

© 2011 TU Delft