Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Update: Wireless network failure resolved

At this moment (Tuesday, 20 June) we’re experiencing a failure of the wireless network throughout the entire campus. It is currently not possible to connect to eduroam. Our ICT-department is working hard to solve the problem, but it is unfortunately not possible to say how long this will take. As an alternative, you can connect to the wired network. Network cables are available at the Service Desk (while stock lasts).

Follow the status of this failure on the ICT maintenance page (http://meldingen-ict.tudelft.nl).

Update: Wireless network failure

The failure of the wireless network has been resolved via a workaround. You can now connect to Eduroam again. ICT is currently investigating the cause of the failure.
If you have any questions, please contact the Service Desk in your faculty.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft