Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Where to study during the exam period?

Only a few weeks left until the summer holidays start! Although you probably still have to study quite a bit before you can fully enjoy the amazing weather we’ve been having. To make your life a little easier, ORAS created an overview of the opening hours of all faculties, so you know exactly where and when you can study at campus between June 19th and July 7th. Good luck with your exams!

NB. The faculty of Industrial Design Engineering is also open during the weekend on the 24th and 25th of June.

And of course also Fellowship and Aula are great places to study.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft