Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Summer maintenance Library

Have you seen the Library lately? Then you might have noticed the scaffolding! During these summer months the Library will be under maintenance. The cone will get a new coat of paint,  the doors at the main entrance will be replaced as well as the windows along the edge of the cone.

These maintenance activities have started on 13 June June and will last till the end of August. No worries, the Library will remain open during this whole period. Though, some areas may temporarily not be available for safety reasons. This will be signposted clearly. Of course everything will be done to keep disturbances to a minimum.

Check the Library Facebook page for the latest updates. Or visit the website for an overview of the planned maintenance activities in the Library.

Save

Comments are closed.

© 2011 TU Delft