Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Masterclass cultural professor Abdelkader Benali

Doe mee aan de masterclass van de nieuwe cultural professor Abdelkader Benali. Hij gaat met studenten op onderzoek naar pleinen, gebruikers en hun verhalen. Samen wil hij ‘het plein van de toekomst’ creëren.

Meemaken? Laat Abdelkader Benali dan weten wat volgens jou het mooiste plein ter wereld is, en waarom! Hij zoekt 25 gemotiveerde deelnemers uit alle studierichtingen, die graag buiten hun straatje denken.

Vertel dus over jouw mooiste plein – in tekst en/of (bewegend) beeld – en licht je keuze toe.

Grijp deze kans en wees erbij! Meld je aan vóór 22 september a.s.!  

 

Lees meer over de nieuwe cultural professor op www.tudelft.nl/cp2017 of ga gelijk naar de informatie over de masterclass (link naar pagina).

 

This Autumn Abdelkader Benali is the new ‘Cultural Professor’ at TU Delft. The official language of this cultural programme is Dutch, so more information is available in Dutch on the website www.tudelft.nl/cp2017

Comments are closed.

© 2011 TU Delft