Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Work on sustainable real-life challenges within a Dutch-Nigerian student team

Are you a TU Delft student? Do you want to  work in a Dutch-Nigerian team on sustainable entrepreneurial solutions for real-life challenges regarding energy, health, water and food? And are you available in from September till November 2017? Apply!

The Dutch-Nigerian Student Business Challenge is an innovative business case competition where 12 Dutch and 12 Nigerian students will work together on sustainable entrepreneurial solutions for real-life challenges in Nigeria’s energy, health or water-food sector. These challenges will be provided by multinationals with local units in Nigeria such as Unilever, FrieslandCampina, Heineken and Fugro.

The challenge runs from June till November 2017 and is initiated by the Dutch Government. At the end of the challenge you will travel to Nigeria with your team. TU Delft organises the challenge in close collaboration with Passion Incubator in Nigeria. The Dutch-Nigerian student teams are offered a co-creation programme in which the students work together both on- and offline.

Save

Save

Comments are closed.

© 2011 TU Delft