Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

New lecture hall at DUWO

You might have noticed the new location code ‘DUWO-CZ’ in your schedule already (If you have checked your schedule, it is still holidays off course). This new lecture hall was newly renovated by DUWO this summer and lies just besides TU Delft campus near the Science Centre at:

Professor Schermerhornstraat 4 (side street of Mijnbouwstraat)
2618 PZ Delft

The lecture hall is accessible via the side entrance at the staircase. It is situated at the second floor and can easily be reached by the stairs. If you need the elevator, please go to the reception at the main entrance. They will show you the way.

For more info, check out: http://www.educationrooms.tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft